Pannakooi kopen? Of opzoek naar een tailor-made sportarena?

Vraag een offerte aan.

WIE ZIJN WIJ

Onze passie en maatschappelijk doel is om de jeugd wereldwijd weer meer te stimuleren om buiten te spelen en sporten. Op straat werden de beste voetbalhelden ooit ontdekt en dat mag niet verdwijnen. Naast Panna, en voetbalkooien  ontwikkelen wij ook andere vormen van balspelen voor in de kooien en zo is het oude trefbalspel weer helemaal populair of kunnen we een potje Poolen met grote ballen in een poolfootball court. Blijven innoveren en kijken waar we de jeugd mee kunnen enthousiasmeren, dat is het “doel” van ons werk.

Met vriendelijke sportieve groet,

John Driessen

Eigenaar DutchPanna B.V.®

DUTCHPANNA®

DutchPanna® is Internationaal fabrikant en leverancier van hoogwaardige en duurzame panna- voetbal- en sportkooien, bijbehorende speciale vloeren van gerecyclede oude gymschoenzolen en accessoires. Betrouwbare leveringen, betrokkenheid, flexibiliteit en blijven innoveren zit in ons DNA. Al jaren zijn onze velden en kooien een succesnummer in gemeenten, bij sportverenigingen, op campings, schoolpleinen en sportaccommodaties zowel out- als indoor. Onze producten zijn zowel professioneel als recreatief te gebruiken en zijn vandalisme bestendig. Ons speciaal ontwikkeld geluidwerend hekwerk voorkomt geluidsoverlast voor de directe omgeving.

Hoge kwaliteit producten

Onze producten staan garant voor hoge kwaliteit, veiligheid en heel veel speel- en kijkplezier. De DutchPanna velden en kooien worden standaard geleverd in gegalvaniseerd staal en zijn optioneel in iedere RAL kleur leverbaar. De goaltjes zijn ook in een andere kleur leverbaar als het hekwerk, dit geeft een supergaaf effect. Onze PRO line wordt standaard voorzien van speciaal voor DUTCHPANNA® ontwikkeld geluiddempend hekwerk. Voor sportverenigingen is er ook een heel mooi terugverdienmodel via reclamebedrukking mogelijk. Voor ieder “doel” kijkt ons team welk product daar het beste bij past.

TOTALE ONTZORGING

Een pannaveld of calisthenics park schaf je aan bij DutchPanna. We maken namelijk gebruik van duurzaam en veilig materiaal en staan voor service. Veiligheid voor kind en omgeving staat bij ons voorop. DutchPanna ontzorgt u in ontwerp, snelle leveringen en installatie van uw voetbalkooi of sportarena. Heeft u nog vragen over pannavelden of sportarena’s of over ons overige aanbod? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag op weg naar een pannaveld dat bij uw wensen past.

Comments are closed.