De nieuwe straatvoetbal: DutchPanna Streetkings by Edward van Gils

De nieuwe straatvoetbal: DutchPanna Streetkings by Edward van Gils 

Afgelopen week is de nieuwe straatbal geintroduceerd door DutchPanna. De door Derbystar geproduceerde ‘size 4,5’ signed by Edward van Gils. De bal is ontworpen samen met Edward van Gils (Streetkings) en Michel Hemminga van het grafisch ontwerpbureau DesignSupply, met de complimenten van Derbystar zelf.  De Dutchpanna officiële semi low bounche panna- soccer straatvoetbal is de officiële panna-straatvoetbal en ideaal om op harde ondervloeren te spelen. Omdat deze bal iets minder stuitert geeft dit een gegarandeerd speelplezier en kans om jouw baltechniek te showen. Deze semi low bounce bal is ook zeer geschikt voor indoor gebruik.

Op straat gebeurd het! Hier leer je de techniek, en met deze allweather voetbal kun je altijd blijven spelen.  Een blauwe en een zwarte camouflage, een stoere bal met daaraan gekoppeld een stoer design. De ideale bal die je dus wilt hebben!
 
Binnenkort starten wij een mooie campagne, binnenkort dus meer over de bal met Edward van Gils. 
 

Wat is semi-low bounce?

De speciale semi low bounce bal kwaliteit met maat 4,5  zit tussen de grasbal maat 5 en de low bounce maat 4 in. Deze bal stuitert minimaal en is daarom zeer geschikt voor iedere ondergrond en plezierig in gebruik voor profs en amateurs, ver gevorderde en beginnende spelers…

Onderwijsactie: 5 stuks plus 1 gratis: Betaal € 345,00 inclusief Btw i.p.v. € 414,00 inclusief Btw. Bestel 5 ballen en u krijgt de 6e bal automatisch meegeleverd.

 

Wilt u de bal bestellen? Doe dit via onze webshop of neem contact met ons op!

Bestel hier de bal in de webshop voor maar € 69,- incl. btw.

Bel +31 297 743 516 of mail direct met info@dutchpanna.com

Met vriendelijke groet, 

Team DutchPanna

Comments are closed.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?