DutchPanna bij INTERSPORT

DutchPanna PK 5000 incl. sportvloer bij INTERSPORT!

Feitje; wist je dat bij Intersport in Cruquius de PK 5000 met FasFeetGrinded G3 sportvloer jou uitnodigt voor een lekker potje voetbal of om je aankoop van nieuwe schoenen te testen. DutchPanna heeft de PK 5000 mogen installeren en met succes. De pannakooi wordt veelal gebruikt in de store en is een echte eyecatcher. 

Over INTERSPORT

INTERSPORT (voluit INTERSPORT International Corporation, afgekort IIC) is een internationale inkooporganisatie van winkels in sportkleding en sporttoebehoren die in Ostermundigen (bij Bern), Zwitserland is gevestigd. Er zijn ruim 5300 Intersport-winkels in ruim 40 landen. De winkels zijn zelfstandig en opereren volgens het franchiseprincipe. In 1968 richtten tien nationale inkooporganisaties uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Zweden en Zwitserland in Parijs Intersport op. In 1976 verhuist de organisatie naar Zwitserland. Op de Olympische Zomerspelen van 1972, 1976 en 1980 is Intersport de officiële sportwinkel. In Nederland zijn er in 2019 ongeveer 52 Intersport-winkels.

 

Wij danken INTERSPORT voor de samenwerking. 

Ook een op maat gemaakte pannakooi of multifunctionele sportarena nodig in uw store of openbare ruimte? Bel +31 297 743 516 of mail direct met info@dutchpanna.com


Met vriendelijke groet, 
Team DutchPanna

Comments are closed.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?