Dutchpanna in de nieuwste editie van Holland Sports & Industry

Dutchpanna in de nieuwste editie van Holland Sports & Industry

We zijn vereerd om de nieuwste editie van Holland Sports & Industry te presenteren. De 9e editie van Holland Sports & Industry werd gepresenteerd in het Nationaal Archief in Den Haag.

Het evenement begon met geweldige presentaties van Jon Verriet (UNESCO), Sabine Stuiver (Hydraloop Systems – Use Water Twice), Eddy van Veghel (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Nico Schiettekatte 史明康 (Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in China) en Marianne Timmer OLY. Na deze inspirerende bijdragen werden de eerste edities van het jaarboek uitgedeeld aan de sprekers en Jorien Wuite (Kamerlid) Sport & Industrie! Sports & Industry!

 

DutchPanna staat mooi weergegeven in het magazine. Bekijk hieronder de 9e editie van Holland Sports & Industry.

 

 

Holland Sports & Industry is een publicatie van Orange Sports Forum (OSF). OSF is een platform voor het (internationaal) promoten van bedrijven, organisaties en instituten die verbonden zijn met de Nederlandse sport. Het gaat hierbij om ‘hardware’ (infrastructuur, accommodaties, financiering en advisering) en ‘software’ (training, coaching, voeding, organisatie, educatie en sportmarketing). Een van de belangrijkste rollen van OSF is om kansen in en voor het buitenland te identificeren en een platform te creëren waar Nederlandse bedrijven, organisaties en instituten in contact kunnen komen met het buitenland. OSF brengt ruim 300 Nederlandse bedrijven en instellingen in contact met mogelijke partners en klanten in het buitenland en vice versa. OSF werkt nauw samen met Nederlandse overheden en buitenlandse posten (ambassades en consulaten).

Comments are closed.