Lancering nieuwe website DutchPanna

Lancering nieuwe website DutchPanna

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website www.dutchpanna.com. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een verfrissende look & feel. Met veel passie ontworpen en ontwikkeld door Design Supply. Een uitstraling van de website die beter aansluit op onze missie en kernwaarden; het stimuleren van beweging onder de jeugd!.

Met de nieuwste panna-voetbalkooien & multifunctionele sport-arena’s is uw schoolplein of openbare ruimte voorzien van een geluiddempend hekwerk, een gerecyclede sportvloer voorzien van uw eigen logo en kunt u een sport-arena volledig tailor-made laten aanleggen. Hoe wilt u graag het design zien van een sport-arena? Wij ontwerpen, leveren en plaatsen geheel naar wens.
 
Naast onze traditionele producten kunt u meer informatie vinden over onze nieuwe outdoor calisthenics producten en kunt u makkelijker per product een offerte aanvragen. Een website is natuurlijk nooit af! En daarom zullen wij de komende tijd steeds weer nieuwe informatie plaatsen en tevens nog een aantal functionele toevoegingen plaatsen. Bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven. 
 
Ps. Onze oude website www.pannakooi.nl blijft nog heel even online en zal binnenkort doorverwezen worden naar www.dutchpanna.com.

Wij wensen u veel kijk en leesplezier!
 
Met vriendelijke groet, 
Team DutchPanna

Comments are closed.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?