Persbericht: DUTCHPANNA HEEFT EEN IJZERSTERK VERHAAL

DUTCHPANNA HEEFT EEN IJZERSTERK VERHAAL

1 maart gaat DutchPanna verhuizen van Rijsenhout naar Oss, alwaar het bedrijf zijn intrek neemt bij IJzersterk Laserwerk in een mooi modern bedrijfsgebouw aan de Saksenweg 31.

DutchPanna, leverancier en specialist van onder andere de ronde- en ovale pannakooien wilde graag dicht en rondom haar productiepartners zitten en de voorraden centraliseren van 3 magazijnen naar 1 centraal magazijn.

IJzersterk Laserwerk, ook gehuisvest aan de Saksenweg 31 in Oss, is sinds jaar en dag de steun en toeverlaat voor DutchPanna op gebied van productie, R&D en kwaliteitscontrole. Ook al digitaliseert de communicatie, het is toch prettiger als je elkaar wat vaker spreekt en dat gaan we doen aldus founder en CEO John Driessen. De samenwerking met IJzersterk Laserwerk gaat terug naar 2015.

John Driessen had destijds voor zijn unieke idee, om pannakooien rond te maken in plaats van rechthoekig, een productiepartner nodig die de speciaal benodigde techniek in huis had en zo kwam DutchPanna bij de paardenstapmolen fabrikant Molenkoning in Zeeland terecht waar ook IJzersterk laserwerk toe behoort. Ons motto; als een constructie bestand is tegen paarden gebruik… dan moet het wel goed sterk zijn en zeker bestand zijn tegen een “woest” potje voetbal of basketbal. DutchPanna levert en plaatst internationaal pannakooien, multifunctionele sportcourts, Calisthenics toestellen, basketbalpalen en circulaire onderhoudsvrije sportvloeren van oude sportschoenzolen aan onderwijsinstellingen, gemeentes, recreatieparken, gevangenissen, sportclubs en zelfs aan particulieren.

Onze producten moeten ijzersterk zijn, het meest veilig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk… maar ook In Nederland geproduceerd worden… daar staan wij voor! De jeugd in hun nabije leefomgeving een veilige sportplek bieden, maar ook volwassenen in hun vrije tijd en pauzes tijdens werk, dat is onze passie.

 

Ons nieuwe adres

Saksenweg 31, 5349 AX Oss.

Bel +31 297 743 516 of mail direct met info@dutchpanna.com

 

Met vriendelijke groet, 

Team DutchPanna

 

Download Persbericht

Comments are closed.