Speeltoestellen van DutchPanna

Speeltoestellen van DutchPanna

Beweging is voor jonge kinderen hartstikke belangrijk. Na een lange schooldag is er niks fijner om je daarna lekker buiten uit te leven. Daarnaast is aangetoond dat kinderen die veel buiten spelen, betere prestaties leveren met bijvoorbeeld schrijven, rekenen en luisteren. Lekker spelen maakt kinderen dus slim. DutchPanna heeft daarom verschillende speeltoestellen voor het schoolplein in het assortiment. Wij hebben een uitgebreid aanbod in verschillende pannakooien. Kinderen kunnen hier niet alleen in voetballen, ze kunnen ook andere sporten beoefenen. Zo geeft jouw school de kinderen een stimulans op meer te bewegen op het schoolplein!

Multifunctionele kooien

De pannakooien van DutchPanna zijn multifunctioneel te gebruiken. Natuurlijk kan er in gevoetbald worden, want de kooien hebben aan beide uiteinden kleine doeltjes. Maar het is ook mogelijk meer doeltjes of basketbalnetten in de pannakooi te plaatsen. Dus naast basketbal zijn er nog meer leuke spellen te bedenken die in de pannakooi gespeeld kunnen worden. Met de speeltoestellen van DutchPanna is geluidsoverlast verleden tijd, omdat de kooien van speciaal geluiddempend materiaal gemaakt zijn. Ook zijn de kooien onderhoudsarm, waardoor ze jarenlang mee gaan. De speeltoestellen zijn dus ideaal voor het schoolplein!

Stimuleer het Sporten

De coronapandemie heeft de jeugd steeds meer doen terugtrekken. Zij kijken steeds meer naar oplichtende beeldschermen, in plaats van dat zij samen naar buiten gaan om te spelen. De pannakooien van DutchPanna veranderen dit. De kooien zorgen namelijk voor ultiem buitenspeelplezier. Daarnaast gaat samen buitenspelen niet alleen eenzaamheid tegen, maar ook overgewicht. Dus naast het sociale karakter van de speeltoestellen op het schoolplein, heeft het ook veel gezondheidsvoordelen. Wanneer je de kooien wil personaliseren, zijn deze ook te bedrukken met het logo van jouw school in de speciale FastFeetGrinded G3 sportvloer welke optioneel erbij te bestellen is. Zo zijn de pannakooien nog aantrekkelijker voor de kinderen om in te spelen!

Een speeltoestel van DutchPanna bestellen

Is de pannakooi van DutchPanna een ideaal speeltoestel voor jouw schoolplein? Neem dan gerust contact op met één van onze specialistische medewerkers. Samen nemen we jouw wensen door en bespreken we de mogelijkheden. Ook nemen we de ideale maten en materialen door en de eventuele keuze voor het bedrukken van het schoollogo op de kooi. Samen komen we er uit!

 

Comments are closed.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?