Opzoek naar een tailor-made sportarena?

Vraag een offerte aan.

De specialist IN PANNA-VOETBALKOOIEN
EN outdoor sport arena’s
.

DutchPanna® is expert en fabrikant van dynamische en vandalismebestendige panna- voetbal- sportkooien en outdoor calisthenics toestellen. Ons vakmanschap en specialisme wordt steeds meer ingezet om vooral de jeugd een sportfaciliteit te geven op bijvoorbeeld een openbaar gemeente terrein, sportvereniging of schoolplein. DutchPanna® is de oplossing tegen bewegingsarmoede. Ons speciaal ontwikkeld geluidwerend hekwerk voorkomt geluidsoverlast voor de directe omgeving. De designs zijn functioneel en combineren altijd met uw ontwerp en ideeën voor; bestaande locaties, te renoveren locaties en nieuw aan te leggen locaties. Ontdek de vele voordelen van onze op maat gemaakte sport-arena’s.

Panna-voetbalkooien en calisthenics parken op maat
Dynamisch en veilig spelen door ovale panna-voetbalkooien
Makkelijk in onderhoud
G3 gerecyclede & waterproof sportvloeren
Voor scholen, gemeenten, sportverenigingen en openbare ruimtes
Wij ontwerpen, leveren en plaatsen
pannakooi

Dynamisch
Spelen

pannakooi

Spel
Veiligheid

pannakooi

Geluids
Proof

pannakooi

Kwaliteit
Ondergronden

pannakooi

Makkelijk
Onderhouden

pannakooi

Tailor-Made
Projecten

HOGE KWALITEIT EN VEILIGHEID

Onze producten staan garant voor hoge kwaliteit, veiligheid en heel veel speel- en kijkplezier. De DutchPanna® velden en kooien worden standaard geleverd in gegalvaniseerd staal en zijn optioneel in iedere RAL kleur leverbaar. De voetbaldoelen zijn ook in een andere kleur leverbaar als het hekwerk, dit geeft een supergaaf effect. Onze PRO line wordt standaard voorzien van speciaal voor DutchPanna® ontwikkeld geluiddempend hekwerk. Voor sportverenigingen is er ook een heel mooi terugverdienmodel via reclamebedrukking mogelijk. Voor ieder “doel” kijkt ons team welk product daar het beste bij past. Wij geven 10 jaar garantie op onze PRO Line producten.

Gerecyclede G3 sportvloeren

Onze speciale Fastfeetgrinded G3 allweather sportvloer (Gerecycled, Granulated old Gympies) vloeren  zijn maatschappelijk verantwoorde sportvloeren en 100 % regenwater doorlatend zodat er geen plassen op het veld zullen ontstaan. Deze vloeren worden als één geheel over asfalt, steen of beton gesmeerd en zijn geproduceerd van oude sportschoenen. De G3 vloeren zijn naast zeer goed water doorlatend ook geluid- en val dempend. ( geeft voor de sporters ook minder kniebelasting en daardoor ook minder blessures) In tegenstelling tot kunstgras heeft een FastFeetGrinded G3 all-weather sportvloer totaal géén onderhoud nodig.

Direct naar

PANNA-VOETBALKOOIEN

Bekijk producten

Direct naar

Calisthenics toestellen

Lees meer

Direct naar

Sportvloeren

Lees meer

Special Partners

pannakooi
Vloeren

Comments are closed.

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?